2009.12.30.


HITHÁLÓ

hithalo.jpg (68746 bytes)

Kedves Látogatónk!

Szeretném felhívni a figyelmeteket arra a bibliai üzenetsorozatra, amely - bízom benne, hogy nem magamtól, hanem isteni késztetésre - fogalmazódott meg a szívemen a párkapcsolatok és a család témakörével kapcsolatban. A sorozat 2010. január elsején indult. A lev-listára később csatlakozók fejezetekre bontva megtalálhatják a naponként kiküldött anyagot.

Ha a környezetedben élnek olyanok, akiknek úgy véled, hogy segítségére lehetne ez az informatív sorozat, bátran ajánld szíves figyelmükbe!
Megköszönve megtisztelő érdeklődésedet, őszinte tisztelettel: Bor Ferenc

HITHÁLÓ – AZ OTTHON EGYSÉGE
Napi ige-falatok a párkapcsolatokról
Bor Ferenc: A születéstől az elmúlásig


FEJEZETEK SZERINTI BONTÁSBAN
I. Bevezető
- Letölt
II. Párválasztás - Letölt
III. Házasság - Letölt
IV. Problémakezelés - Letölt
V. Helyreállítás - Letölt
VI. Válás, újraházasodás
- Letölt
VII. Családi élet - Letölt
VIII. Házasélet - Letölt
IX. Gyermekeink - Letölt
X. Az élet alkonya - Letölt

A LEV-LISTA ALAPSZABÁLYA

1./ A levelező lista neve: Hitháló

2./ Feliratkozás a listára: a listára regisztráció nélkül bárki szabadon fel- és leiratkozhat a megnyíló oldal legalján: http://lev-lista.hu/?p=listpage&l=hithalo

3./ A lista e-mail címe: hithalo@lev-lista.hu címre várjuk bizonyságaidat, imakérésedet, tanácsot kérő leveledet.

4./ A lista fő célja:
- imakérések lehetővé tétele bárki számára,
- a Hitháló sorozat kiküldése.
Amennyiben imakérésed túlzottan személyes jellegű, úgy jeligével is kérhetsz tanácsot, imatámogatást.

5./ Levelek kézbesítése: valamennyi listatag – moderálás után – megkapja a listára küldött leveleket.
Ha túl soknak találnád a listáról kapott leveleket, akkor kérheted a "Nem kap" megjelölést. Így tagja maradsz továbbra is a listának, bármikor írhatsz levelet a listatagoknak, de a listáról nem kapsz levelet. A lista tagjainak levelezését az "Archívumban" meg tudod tekinteni.

6./ Archívum: a listára  korábban küldött levelek a http://lev-lista.hu/arch/arch.ph?l=hithalo linken tekinthetők meg. Felhívjuk figyelmeteket, hogy a lista tárhelye 100 Mb, ezért szükség szerint a régebbi leveleket automatikusan törlődnek.

7./ Moderátor: A levelező-lista moderáltl. A levelek a moderátorhoz futnak be, amelyeket átnézés után kiküld a lev-listára. Moderátorra egyrészt azért van elengedhetetlen szükség, hogy kiszűrje a Biblia tanításaival ellentétes nézeteket, illetve a keresztényi körökbe nem illő megnyilvánulásokat. Másrészt a lev-lista tulajdonosa felelős az Úr Jézus előtt annak működtetéséért. A moderáció által biztosítható a listán az isteni békesség és rend. A vita ugyanis könnyen viszállyá is fajulhat, amely a sötétség erőinek a megnyilvánulása - ettől szeretnénk megóvni a lista tagjait.
Az Úr figyelmezteti Isten szolgáit, hogy ne keveredjenek bele vitákba, ne torzsalkodjanak, ne érvelgessenek. Nekem nem az a feladatom, hogy bebizonyítsam egy pontnak az igazát. Azok, akik megkérdőjelezik Isten igazságát, nekem nem feladatom, hogy vitába szálljak velük. Az én feladatom az, hogy tanítsam és hirdessem Isten Igéjét azoknak, akik éhezik az igazságot. Az adománykérő levelekkel kapcsolatban arra az álláspontra helyezkedtünk, hogy azokat nem tesszük közzé, de szívesen imádkozunk anyagi források beszólításáért.

8./ A listát létrehozta: Békevár webkikötő – Bor Ferenc – www.bekevar.fw.hu

csalad-homok.jpg (71789 bytes)

Hitháló idézetek felhasználása esetén feltétlen kérjük feltüntetni a http://www.freeweb.hu/bekevar/hithalo.htm linket!

 

További szolgálataink:
http://www.freeweb.hu/bekevar/info.htm

BÉKEVÁR FŐOLDAL